Čuvanje dece

Deca su naše najveće blago koje možemo ostaviti na čuvanje samo pouzdanim I proverenim osobama.

Mi Vam nudimo bezbrižnost u svakom trenutku koji ne možete iz nekog razloga provesti sa Vašim detetom. Svaku potrebu naših najmlađih, sagledali smo sa aspekta brižnih i veoma zahtevnih roditelja.

Nedovoljan broj mesta u vrtićima, poslovne obaveze i putovanja, vanredne i neplanirane situacije samo su neki od razloga zbog kojih Vam je potrebna pomoć oko Vašeg deteta.

Sasvim je razumljivo da i Vi zaslužujete predah i da treba da imate nekoga na koga možete maksimalno da se oslonite. Kako i sami znamo koliko je danas teško pronaći osobu kojoj možete poveriti Vaše najvrednije i nekog ko razume važnost vaše privatnosti, stvorili smo takav servis usluga koji Vam može u apsolutno pomoći.

Pored visokog kvaliteta odabira dadilja, u prilici smo da vam ponudimo i neke druge usluge, uz koje ćete i sami primetiti koliko će vam biti olakšana razdvojenost od vašeg deteta. Jedna od novina kod ovakvog vida pružanja usluga je video-nadzor, što će Vam omogućiti da u svakom trenutku vidite vaše dete i uživate zajedničkom trenutku uprkos razdvojenosti.

Usluge koje nudimo su prilagođene potrebama svih roditelja, pa ćete, sasvim sigurno pronaći opciju (opcije) koja najviše odgovara Vašim potrebama. Možete nam se obratiti ukoliko imate tek rođenu bebu, ukoliko želite da se dadilja kreativno bavi Vašim detetom, da ga edukuje, pomogne u školskim obavezama, naše dadilje u Vam na raspolaganju kao ispomoć na godišnjem odmoru ili za život sa Vašom porodicom u inostranstvu.

Naše dadilje su tu i da Vam pomognu u dnevnim, lakšim kućnim poslovima ukoliko za istim imate potrebu.

cuvanje dece

RADNO VREME DADILJE PRILAGOĐENO JE VAŠIM POTREBAMA!

agencija za cuvanje dece
 • Stalne usluge radnim danima na mesečnom nivou u trajanju od 3h-24h dnevno

 • Stalne usluge na mesečnom nivou u smenama

 • Čuvanje deteta na nedelju dana (ukoliko je dete bolesno i ne može ići u kolektiv ili ukoliko ste Vi na službenom putu)

 • Čuvanje deteta nekoliko puta u nedelji ili mesecu

 • Noćno i večernje čuvanje deteta (periodično ili dežurstva od 3h-12h)

 • Čuvanje vikendom ili praznikom

 • Odvođenje i dovođenje deteta u predškolsku ustanovu, školu ili van školske aktivnosti

 • Čuvanje dece koja ne govore srpski jezik (inostrane porodice)

 • Čuvanje dece van granica naše zemlje (putovanja sa porodicom)

Patronaža

Agencija “Royal Care” je u službi Vaše porodice od prvog dana.

Naša patronažna služba Vam je non stop na raspolaganju, naše stručne saradnice brinu o zdravlju porodilja, odojčadi i beba.

cuvanje dece beograd

Od momenta kada se porodilja vrati u svoj dom sa bebom mi smo tu da Vam pružimo pomoć i prave savete vezano za:

 • pravilnu negu novorođenčeta

 • zbrinjavanje pupčanika

 • kupanje i masažu bebe

 • pravilnu tehniku dojenja

 • kontrolu stanja bradavica majke

 • kako se „boriti“ protiv grčeva

 • ranu stimulaciju razvoja bebe

 • način podizanja i nošenja bebe

 • savete o pravilnoj ishrani majke i odojčeta

Agencija “Royal Care” je tu da Vam svojim stručnim savetima prve mesece sa vašom bebom rastereti svake brige i ispuni uživanjem.

Stručnjaci

Agencija “Royal Care” je u želji da Vam maksimalno olakša svakodnevne obaveze vezane za razvoj dece ostvarila saradnju sa velikim brojem stručnjaka različitih profila. Više ne morate obilaziti više institucija zato što na jednom mestu možete dobiti savete od logopeda, nutricioniste i psihologa.

Nega starih lica

Iako smo osnovali svoje porodice i dalje smo nečija deca, imamo starije članove porodice kojima je potrebna naša pomoć.

Agencija “Royal Care” se bavi posredovanjem u pružanju usluga svakodnevne ili povremene nege pokretnih, polupokretnih i nepokretnih lica. Pružićemo Vam kompletnu uslugu brige, pomoći i nege vaše drage osobe u vašoj kući od strane medicinske sestre ili negovateljice.

Nega se razlikuje u zavisnosti od potreba svakog pojedinca, i može da podrazumeva: održavanje lične higijene u potpunosti, hranjenje, oblačenje, pomoć pri kupanju ili prilikom kretanja, previjanje, prevencija dekubitusa, kontrola pri uzimanju propisanih lekova, praćenje krvnog pritiska, šećera u krvi…

Obavljanje kućnih poslova takođe može biti uključeno u uslugu: održavanje higijene kreveta i postelje, peglanje, usisavanje, brisanje prašine i podova, nabavka i priprema hrane, plaćanje računa, pratnja do doktora, odlazak po recepte i propisanelekove.

„Royal Care“ osoblje nudi odličnu alternativu institucionalizovanoj nezi. Naš program za negu straijih osoba i osoba sa invaliditetom omogućava ovim osobama da ostanu u svojim domovima omogućavajući im optimalno individualnu zaštitu.

Video nadzor

Jedinstveno u radu babysitting agencija je pružanje usluge video nadzora. Sa stanovišta majki smatramo da je ova usluga neprocenjiva. Pruža vam sigurnost i udobnost na više nivoa.

 

Ukoliko se prvi put odvajate od vašeg mališana ova usluga vam može pomoći u osetljivom period razdvajanja – u svakom trenutku, sa bilo kog mesta možete videti svoje dete

Ukoliko niste sigurni da li vaše dete dovoljno kvalitetno provodi svoje vreme dok je kod kuće ova usluga vam pruža apsolutnu sigurnost i uvid u njegov dnevni raspored. Vi najbolje poznajete ritam i potrebe svog deteta, a na ovaj način ćete biti sigurni da je svaka njegova potreba zadovoljena

Na ovaj način želimo da zadobijemo vaše poverenje, da znate da smo neko na koga se uvek možete osloniti i poveriti nam ono najvrednije što imate – Vaše dete.

Možete se odlučiti za jednu od dve opcije: IP (prenosive) kamere ili analogne (statične) koje će naši vrhunski stručnjaci iz oblasti video nadzora instalirati u vašem domu u prostorijama u kojima vi to želite (dečija soba, dnevna soba, kuhinja…).

U bilo kom trenutku, sa bilo kog računara ili telefona, ukoliko posedujete internet, možete videti kako vaše dete provodi dan i uživati u neprocenjivim trenucima.

Mi kao roditelji smo svesni koliko Vam razdvojenost od deteta teško pada, ali i to da je njegova sigurnost apsolutni prioritet. Iz tog razloga smo ovu uslugu prepoznali kao neminovnost.